Advanced search
Registered users
Username:

Password:

Log me on automatically next visit?

» Forgot password
» Registration
 
Random image

Kes langgar lari ?
Kes langgar lari ?
Comments: 3
mapetm


Previous image:
   Berita Harian Singapore

 
 Next image:
Milestone P2   


Sijil Penghargaan
Sijil Penghargaan

            

Sijil Penghargaan
Description: Sijil kepada semua penumpang yang menaiki keretapi pada 30.6.2011
Location Singapura
Keywords:  
Date: 02.07.2011 01:00
Hits: 3711
Downloads: 1
Rating: 5.00 (1 Vote(s))
File size: 235.7 KB
Added by: mapetm

EXIF Info
Make: Canon
Model: MP250 series


Author: Comment:
VehicleExaminer
Member

Join Date: 23.03.2006
Comments: 0
Aik.....

penumpang shuttle tak dapek ko?
02.07.2011 10:30 Offline VehicleExaminer
sulhan81
Member

Join Date: 30.05.2005
Comments: 0
hahaha...

ekau naik dr bt.timah mno nk dapek..heh
02.07.2011 20:42 Offline sulhan81
knight1981
Member

Join Date: 23.09.2007
Comments: 0
Re: Mapetm

Itu nama dkt original copy ko bubuh ker tak Mapetm?
Aku ingat aku punya nak biar ajer kosong...kasi scan dulu pastu bubuh nama pakai photoshop, kemudian aku print la balik kat kedai gambar buat frame sekali. Kalau pakai sijil ori tu taruk dlm frame makan thn jd lusuh pulak. Sijil yg ori tu cadang nak simpan elok2 lgpun dkt aku ada 2 keping (aku dgn bini aku). Kalau ada peti besi lagi bagus ingat nak simpan kat situ jer tunggu nk jdkan barang antik jer lg berpuluh2 thn akan dtg, silap2 ada ler yg terjumpa tu kat Loken, Ipoh :-D
07.07.2011 12:56 Offline knight1981
Matthaziq
Member

Join Date: 19.03.2004
Comments: 0
Good Idea

Good idea bro!
07.07.2011 15:10 Offline Matthaziq



 

RSS Feed: Sijil Penghargaan (Comments)