Advanced search
Registered users
Username:

Password:

Log me on automatically next visit?

» Forgot password
» Registration
 
Random image

Bishan Feb 1987
Bishan Feb 1987
Comments: 0
Westinghouse


Previous image:
   [Lianhe Zaobao] Take the train and look left, look right

 
 Next image:
Proud Of KTMB History   


Kembara Keretapi Wap
Kembara Keretapi Wap

            

Kembara Keretapi Wap
Description: Kosmo - Selasa 06/07/2010
Location N/A
Keywords:  
Date: 06.07.2010 13:20
Hits: 3157
Downloads: 1
Rating: 5.00 (1 Vote(s))
File size: 293.4 KB
Added by: irazdesyam


Author: Comment:
VehicleExaminer
Member

Join Date: 23.03.2006
Comments: 0
Tulisan....

tak boleh dibaca.
06.07.2010 20:14 Offline VehicleExaminer
Syafizul
Member

Join Date: 15.08.2006
Comments: 0
...

Atas loco steam tue dak Nazmi tuee .... ahaks
06.07.2010 20:26 Offline Syafizul
irazdesyam
Member

Join Date: 03.08.2009
Comments: 0
Tak Boleh DiBaca

Sorry yer bro coz kalu tak boleh nak baca apa yang dipaparkan. Kenalah dapatkan paper Kosmo tu dengan harga RM1.00 sahaja untuk paparan yang lebih terang... :)
07.07.2010 09:35 Offline irazdesyam
Angsa3212
Member

Join Date: 28.01.2008
Comments: 3873
Ahaks! Ahaks!!

Masuk jugak si Jacksparrow dalam paper yuk!
07.07.2010 11:01 Offline Angsa3212
alfy
Member

Join Date: 26.08.2009
Comments: 0
Dah baca..

..siap ambil bahagian tu mase lepak kat kedai kopi..
''mintak2 tuan kedai tak perasanlah :-p''
07.07.2010 13:03 Offline alfy
VehicleExaminer
Member

Join Date: 23.03.2006
Comments: 0
Sorry yer bro coz kalu tak boleh nak baca apa yang dipaparkan. Kenalah dapatkan paper Kosmo tu dengan harga RM1.00 sahaja untuk paparan yang lebih terang... :)

Nasib pergi opis depa tak buang paper lama.Dapat juga akhirnya...
08.07.2010 20:28 Offline VehicleExaminer
Benny
Admin

Join Date: 23.03.2004
Comments: 1939
Irazdesyam...

your latest batch of newspaper article upload will be deleted if you can't provide a better scan.Defy the purpose of newpaper article folder if we cannot read it.
VE: Kalau you boleh scan yang lebih terang, dipersilakan.Kalau tak boleh, simpan untuk I, I'll scan for you.
08.07.2010 22:10 Offline Benny
irazdesyam
Member

Join Date: 03.08.2009
Comments: 0
Benny

Ok, I'll try my best to get the better one. Wait 4 me ok.
09.07.2010 09:44 Offline irazdesyam
Benny
Admin

Join Date: 23.03.2004
Comments: 1939
Thanks...

will do.
09.07.2010 11:17 Offline Benny



 

RSS Feed: Kembara Keretapi Wap (Comments)